Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Šport

Video: Najlepšie momenty z tohtotýždňových zápasov ligy majstrov

Milujete futbal a tento týždeň ste nemohli sledovať zápasy najprestížnejšej súťaže na svete? Práve pre Vás prinášame zostrihy zo všetkých zápasov tohto týždňa.

Liverpool - Bayern Mníchov 0:0

https://youtu.be/gxvFxUDJeUg

Keď zápas skončí bez gólov nie je šťastný nikto. Najmä nie divák. Jediný, kto sa môže vo vyraďovacích kolách aspoň trochu tešiť, je domáce mužstvo. Ísť do odvety s čistým kontom môže byť výhodou. Ak by druhý zápas skončil napríklad 1:1, majú postup vo vrecku.




Lyon - Barcelona 0:0

https://youtu.be/mmFa3Xp8SRo

Ani v druhom utorkovom zápase nie je príliš čo hodnotiť. Podľa papierových predpokladov mala mať navrch partia okolo Messiho. Gólu sme sa nakoniec nedočkali ani v tomto zápase.




Atletico Madrid - Juventus 2:0

https://youtu.be/NRyA2r5R9cs

Ronaldo sa po pár mesiacoch vracal do Španielska. A to sľubovalo veľkú drámu. O výhre rozhodli v priebehu 5 minút domáci hráči Gimenez a Godin.

Ronaldovi sa nedarilo. Pri každom jeho dotyku s loptou hráči pískali. Hviezdny hráč domácim nič nedaroval a gestami ukázal, že on má 5 titulov pre víťaza ligy majstrov, zatiaľ čo Atletico žiadny.

Na ihrisku padali len decentné gestá. Pri odchode zo štadióna po provokáciách od reportérov povedal a ukázal, čo si myslí na plné ústa.



Schalke 04 - Manchester City 2:3

https://youtu.be/8AdfL_5ODWk

Konečne zápas, kde mohli byť fanúšikovia spokojní. Padlo 5 gólov. Bola to vcelku slušná prestrelka. Domáci hráči vyhrávali po prvom polčase 2:1 zásluhou dvoch pokutových kopov.

V druhom dejstve rozhodca vylúčil hosťom Otamendiho. Už sa zdalo, že o výsledku je rozhodnuté.  Hostia sa vzmužili a dokázali nepriaznivý výsledok otočiť aj s desiatimi hráčmi zásluhou Saneho a Sterlinga.