Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Šport

Poznáte ten úžasný pocit, keď nemáte konkurenciu alebo najväčšie debakle histórie

Áno, stáva sa to aj v športe. Napríklad vo futbale zvykne favorit rozdrviť súpera aj 8:0. Ten, kto má rád góly, jasá. Veď vo futbale sú cenné. Ale čo tak 32:0. Aj takýto výsledok sme zaznamenali a nie tak dávno.

Futbalistky portugalského SL Benfica nemajú zľutovanie so žiadnym súperom. Vylepšili si svoj vlastný rekord v ligovom zápase proti Pego. Nastrieľali im úctyhodných 32 gólov. Po 14 zápasoch mali na svojom konte nečakaných 14 výhier a ligové skóre 257:0. 

Písal sa rok 2002. V madagaskarskej lige padol svetový rekord v počte gólov za jeden zápas. 149:0. Hovoríte si, že sa to nedá? Isteže sa dá. Všetci hráči na ihrisku musia kopať jedným smerom. Je za tým veselý príbeh. Tréner domáceho klubu sa chcel pomstiť rozhodcom za to, že ho vykázali na tribúnu. Nariadil svojim hráčom strieľať na vlastnú bránku. A trénera musia hráči počúvať.

Aj na Slovensku padajú rekordy. Tiež rok 2002. Basketbal. Hráčky Bratislavy pricestovali do Košíc v počte: 5. V priebehu prvej štvrtiny sa štyri buď zranili, alebo vyfaulovali. Rozhodca ukončil zápas po prvom dejstve, keď prehrávali 0:78.