Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Na Vlne s Vladom

Richard Lintner kandiduje na prezidenta SZĽH. Má 24-bodový program

  • Redakcia

Richard Lintner bude kandidovať na post prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH). Bývalý slovenský reprezentant a majster sveta z Göteborgu sa bude uchádzať o dôveru delegátov na júnovom kongrese.

Lintner predstavil v stredu športovej verejnosti svoj 24-bodový program rozvoja slovenského hokeja. Okolo niekdajšieho dlhoročného reprezentačného obrancu sa v uplynulom období sformovala skupina osobností na čele s Petrom Bondrom, Miroslavom Šatanom, Rastislavom Pavlikovským, Jánom Filcom či Ottom Haščákom, ktorí vypracovali hlavnú stratégiu rozvoja slovenského hokeja v štyroch základných oblastiach: mládež, liga, reprezentácia a zväz. Z tejto skupiny vzišiel aj kandidát na funkciu prezidenta SZĽH, ktorým bude minimálne do 25. júna Igor Nemeček, uchádzajúci sa o dôveru aj na ďalšie obdobie.        
"Sme presvedčení, že Rišo Lintner má všetky predpoklady na to, aby tento post zastával čestne a zodpovedne. Naším spoločným cieľom je, aby úspešne zaviedol do praxe náš program, ktorý zo slovenského hokeja urobí moderný, dôveryhodný a atraktívny šport," uviedol v tlačovej správe Peter Bondra. "Ďakujem za prejavenú dôveru. Cítim obrovskú podporu zo strany môjho tímu ako aj zo strany fanúšikov a verejnosti. Som presvedčený, že náš program je moderný a atraktívny a pomôže slovenskému hokeju. Uvedomujem si, že je pred nami neľahká úloha, ale verím, že spoločne s predstaviteľmi štátu, miestnych samospráv, so zástupcami klubov a s podporou verejnosti máme šancu priniesť do slovenského hokeja nový impulz," povedal Lintner.      
Zdroj: TASR