Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Novinky

Overte to s nami - Collagen Active

Aj svojej pleti treba venovať osobitnú pozornosť. S produktami Collagen Active jej dodáte ochranu aj regeneráciu.

Kolagén je základná bielkovina nášho organizmu. Kolagénové vlákna ovplyvňujú pružnosť a vláčnosť pokožky i jej starnutie. Najviac kolagénu je v koži obsiahnutý vo veku 15-20 rokov, neskôr sa jeho obsah postupne znižuje. Medzi 25-30 rokom sa jeho deficit prejavuje tvorbou vrások, suchou pleťou, lámavosťou vlasov a krehkými nechtami. U žien po menopauze nastáva najrýchlejší pokles obsahu kolagénu v koži. Vonkajšie dodávanie COLLAGENu ACTIVE vo forme séra či krému má významný regeneračný efekt, pretože podporuje normalizáciu ochranného kožného filmu - epidermu a vytvára bariéru, ktorá zmierňuje straty vlhkosti kože. Aminokyseliny, ktoré COLLAGEN ACTIVE obsahuje, majú schopnosť preniknúť do hĺbky a poskytujú pleti zdroj výživných látok.

COLLAGEN ACTIVE - FOR LIFE & MADAGA je hydrát biologicky aktívneho 96% kolagénu, ktorý je viazaný na vhodný „nosič“ (krém či fluid). Technológia výroby prípravkov  FOR LIFE & MADAGA - HIGH TECHNOLOGY III (obdobná ako u liečiv) zaručuje optimálne rozptýlenie nosných častíc na MIKRONIZOVANÚ veľkosť, vďaka ktorej účinná látka ľahko preniká do kože.

Naši poslucháči už produkty Collagen Active testujú a aké sú ich skúsenosti, sa dozviete v sobotu vo vysielaní Rádia Vlna.

Viac info na www.forlifemadaga.com.

zdroj: PR článok