Zavrieť [x]
Zavrieť [x]
Playlist

hraných skladieb

  • {{ song.title }}

    {{ song.author }}

    Album {{ song.album }}

    {{ song.time }}

Zavrieť [x]
Texty
Zavrieť [x]
Podcasty

Rádio Vlna

Ranná šou Rádia Vlna ohrozená: Moderátori skončili v karanténe!

  • Redakcia

Nebude mať kto vysielať? Tento scenár sa, našťastie, nenaplnil.

Moderátori rannej šou Rádia Vlna, Dominika Dadíková a Martin Chynoranský, sa síce dostali do kontaktu s pozitívne testovanou osobou a rozhodli sa zodpovedne absolvovať karanténu, napriek tomu však pracujú. Majú home office v pyžamách a neplánovane vysielajú z domu.

Nemožné?

Moderná doba prináša nové možnosti, ktoré rádio naplno využilo. Vďaka tomu poslucháči o svoju obľúbenú rannú dvojicu neprišli. Mnohí si dokonca ani nevšimli, že Dominika a Martin vymenili vysielacie štúdio za „domácu kanceláriu“. 

„Na túto situáciu sme, samozrejme, mysleli a technicky sme sa pripravili tak, aby mohli naši moderátori vysielať z domáceho prostredia v najvyššej možnej kvalite pre celé Slovensko,“ uviedol programový riaditeľ Rádia Vlna Peter Hurajt.

„Je celkom vtipné, vysielať s kolegom, reagovať na to, čo povie, hoci sme od seba vzdialení 50 kilometrov. Atmosféra v štúdiu nám však chýba, preto sa tešíme, keď sa budeme môcť opäť vrátiť,“ poznamenala Dominika Dadíková. S Martinom Chynoranským sú už niekoľko rokov zohratí nielen pracovne, ale aj v súkromí.